spacer

TUOTTEET

Ilmacon Oy edustaa Recair Oy:n laadukkaita ilmanvaihtokoneita ja myyntialueenamme on pääasiassa Pohjois- ja Itä-Uusimaa ja Itä-Suomi.

Recair valmistaa kahta erilaista tuotesarjaa.

Palakoneet

Recair-palakoneet

Recair-palakoneet tunnetaan korkeasta laadusta ja koneiden tiiveys on huippuluokkaa innovatiivisen koneprofiilin ansiosta. Koneet voidaan pilkkoa vaikka yksittäisiin koneosiin, joka tekee haalauksesta helppoa ja koneosien kiinnittäminen työmaalla on vaivatonta Recairin kätevän lukituspalan ansiosta. Recair-palakoneissa ilmavirrat yltävät 18 m³/s asti ja lähes kolme metriä korkeisiin koneisiin. Konevalikoimasta löytyvät yleisimmät lämmöntalteenottomenetelmät ja myös erilaiset hygieniakoneet onnistuvat helposti. Palakoneet ovat aina ilman automatiikkaa.

Recairin mitoitusohjelma on erittäin selkeä ja helppokäyttöinen. Mitoitusohjelmasta saa mitoitettua haluamansa koneen ja sopiva konekoko on helppo valita joko otsapintanopeuden tai vaikka SFP-luvun mukaan. Mitoitusohjelmasta löytyy kaikki tekniset tiedot ja konekuvat voidaan viedä ohjelmasta suoraan CADiin DXF-muodossa.

Lataa ja asenna mitoitusohjelma koneellesi aineisto-sivun kautta.

Lisätietoja ja materiaaleja Recair-palakoneista

Pakettikoneet

Recair-pakettikoneet

Recair-pakettikoneet on korkealaatuinen kotimainen pakettikonemallisto. Recair-pakettikoneiden esiasennettu sähköistys ja automatiikka vähentävät asennustarvetta työmaalla ja Recair-mitoitusohjelmasta saatavat valmiit säätökaaviot helpottavat suunnittelua huomattavasti. Mallistoon kuuluvat vaaka- tai pystymalliset ilmanvaihtokoneet useammalla automatiikka- ja puhallinvaihtoehdolla. Koneet voidaan toimittaa myös ilman automatiikkaa tai pelkällä sähkökeskuksella.

Sarjaan kuuluvat myös innovatiiviset Booster Cooler -koneet, jotka sisältävät valmiin kylmälaitteiston.

Recair-pakettikoneet mitoitat helposti Recair-mitoitusohjelmalla.

Lataa ja asenna mitoitusohjelma koneellesi aineisto-sivun kautta.

Lisätietoja ja materiaaleja Recair-koneista

Recair Oy, Pavintie 12, 01260 Vantaa, www.recair.fi