spacer

MATERIAALISALKKU

Mitoitusohjelma

Recairin mitoitusohjelma on markkinoiden selkein ja helppokäyttöisin. Mitoitusohjelmasta saa mitoitettua haluamansa koneen ja sopiva konekoko on helppo valita joko otsapintanopeuden tai vaikka SFP-luvun mukaan. Mitoitusohjelmasta löytyy kaikki tekniset tiedot ja konekuvat voidaan viedä ohjelmasta suoraan CADiin DXF-muodossa.

Mitoitusohjelman tuorein versio on 2017.1.1 ja se on julkaistu 23.3.2017

Asenna Recair Modular -mitoitusohjelma koneellesi näin:
1. Tallenna ja suorita Recair v2017.1.1. (Windows-asennusohjelma, 39 Mb)
Asenna mitoitusohjelma seuraamalla asennusohjelman ohjeita.

64-bittisen MagiCAD:in käyttäjien pitää vielä asentaa erikseen 64-bittinen versio MagiCAD-liitännästä. Lataa ja suorita Recair MagiCAD plugin 64-bit. Tätä asennusohjelmaa ei tarvita 32-bittisissä MagiCAD-versioissa.

Lisätietoja ohjelmasta löytyy Recairin sivuilta.

Ilmavirran laskenta referenssipaineen avulla

Käytämme koneissamme pelkästään suoravetoisia kammiopuhaltimia. Yksi monista eduista on ilman tilavuusvirran helppo mittaaminen ns. referenssipaine-eron avulla. Referenssipaine-sivulta löytyy Recairin käyttämien puhaltimien ilmavirran laskentaan tarvittavat k-arvot ja laskentakaavat.

Lue lisää...

Käyttö-ohjeet

Liitoslista

Recair Modular -sarjan koneisiin on valittavissa tehtaalla koneen päihin asennettu liitoslista (eli liitäntälaippa). Liitoslista on yhteensopiva it-listaliitoksen kanssa ja se usein nopeuttaa kanava-asennuksia. Modular-koneiden koneprofiili on 61 mm korkea ja liitoslista kiertää koneen päädyn profiilia 5 mm päässä ulkoreunasta. Alla on koneiden poikkileikkausmitat ja kuva liitoslistasta.

→  Käyttöohje Air Designer for Recair Smart MagiCAD-liitäntää varten (eng)

Säätökaavioiden lukuohje

Recair-mitoitusohjelma tuottaa myös ajantasaiset säätökaaviot koneen säätölaitteistosta ja sen komponenteista toimitusrajoineen. Oheisen lukuohjeen avulla voit luntata että mitä ne ihmeen kaavioiden kirjainyhdistelmät taas tarkoittivatkaan kun ei niitä muista erkkikään.